Finn min bil

Velg kjøretøyet ditt for å finne det rette takstativet

Finner du ikke kjøretøyet ditt? Ring oss på +31 2080 81425 eller send oss ​​en epost ved hjelp av vårt Kontakt skjema og vi vil hjelpe deg med å finne det perfekte takstativet for kjøretøyet ditt.

Forskjellige biler krever forskjellige stativsystemer. Finn den som er tilpasset din ved bruk av vår Bilfinner. Dette verktøyet lar deg finne det perfekte Yakima-systemet for ditt kjøretøy. Ved å bruke vårt egendefinerte verktøy, kan du se hvilke Yakima-stativ eller stativer som fungerer sammen med kjøretøyet ditt, slik at du kan gjøre det perfekte valget. Vi vil matche alle våre tilgjengelige alternativer med merke, modell og årsmodell på kjøretøyet ditt. Det er enkelt å finne det perfekte stativet til ditt neste eventyr.

Yakima takrails er tilgjengelig for de fleste produsenter og modeller av biler, inkludert Mazda, Ford, Toyota, Hyundai, Holden, Isuzu, Land Rover, Nissan og Volkswagen og mange flere! Det er en takløsning for pick ups, SUVer, sedaner, kassebiler og mye mer. Du kan bruke vår bilfinner-tjeneste for å hjelpe deg med å finne ut hvilke Yakima takrails som vil være riktig for kjøretøyet ditt.