Yakimas takstativer

Det beste takstativsystemet på markedet, som er spesialdesignet for bilentusiaster som kun ønsker det beste innen design og ytelse

Finn min bil

Velg kjøretøyet ditt for å finne det rette takstativet

Yakimas takstativsystemer

Yakimas takstativ er konstruert for å passe med bilens design, samtidig som den gir overlegen aerodynamisk ytelse og laveste totale motstand. Dette betyr at det gir en så stille tur som mulig og best mulig drivstoffeffektivitet, sammenlignet med andre merker.

Kompromissløst design

Yakimas takstativ har et slankt og sømløst design som forbedrer utseendet til alle biler.

Forbedret ytelse

Et tiår med forskning innen bildesign og aerodynamikk. Yakima-systemet er konstruert for minst mulig vindstøy og motstand og gir overlegen ytelse.

Elegant utseende

Den opprinnelige designeren for denne typen Yakima-takstativ var tidligere luftfartsingeniør for Rolls Royce, og hans lidenskap for rene linjer og målrettede estetiske er fortsatt:

  • Godt utseende som passer til alle biler
  • Et innovativt design som drastisk reduserer vindstøy, motstand og vibrasjon
  • Svært stille og drivstoffeffektiv ytelse på veien

Solid, holdbar funksjonalitet

Denne produktlinjen er fortsatt kjernen i Yakima. Elegant og vakkert, absolutt, men ikke minst så holdbart og hensiktsmessig bygd som navnet tilsier, med funksjoner som:

  • Yakima SmartFoot™-teknologi, tilpassbar til en rekke takstativer
  • Pålitelig, nesten uforgjengelig, styrke og utholdenhet
  • Inkluderte låser for trygghet og fred i sinnet

Yakimas SmartFoot™-teknologi

Yakimas SmartFoot™-teknologi gir en skreddersydd stativtilpassing til bilen din, ved hjelp av Yakimas presisjonskonstruerte SmartFoot™-monteringssett, som er enkle å bruke.