LockN'Load takstativ 

Kraftige takstativsystemer

Finn min bil

Velg kjøretøyet ditt for å finne det rette takstativet

Yakima's LockN'Load er det sterkeste og stiligste kraftige takstativet på markedet. Dette takstativsystemet har en vektgrense på 75kg per skinne og hver endehette har et festepunkt vektvurdert til 100kg. LockN'Load har en aerodynamisk form og en beskyttelseslist i gummi. Disse funksjonene forbedrer vindstrømmen over produktet, noe som forhindrer at LockN'Load produserer overdreven støy under kjøring, og gir stor drivstoffeffektivitet. Du kan velge mellom to forskjellige LockN'Load-systemer: LockN'Load Plattform og LockN'Load takstativ.

LockN'Load: Australsk kvalitet

Yakimas LockN'Load takstativsystem er designet i Australia. Fordi hvis takstativet kan overleve de ville touring-forholdene "down under", kan det overleve hvor som helst. Resultatet er et kraftig takstativ som kan håndtere endeløse motorveier, grusveier, robuste ørkener og bratte fjellspor. Det viktigste ved disse LockN'Load takstativene er åpenbart den innebygde flaskeåpneren, som gjør at du kan ta en øl etter en lang kjøretur i din 4x4.

Når forholdene blir krevende …

LockN'Load er designet fra grunnen av som DEN ultimate kommersielle løsnigen for firehjulstrekkere og touring.

Designet for eventyr

Fokuset vårt når vi designer et nytt produkt, er på de som skal bruke det. Vi ser på utfordringene folk kan møte når de skalfrakte utstyret deres, og fokuserer på å designe innovative løsninger. Denne tilnærmingen gjør Yakimas produkter intuitive, robuste og brukervennlige.

Skapt for eventyr

I over 35 år har teamet vårt jobbet målrettet med å tilpasse stativer til biler av alle former, merker og størrelser for å sikre at vi har stativløsninger for nesten alle type biler.

Prøvd, testet og bekreftet

Når vi har laget et stativ, tester vi det ordentlig ut med å forsøke å slå det sønder og sammen, slik at vi med sikkerhet kan si at det tåler alt du og vennene kan bruke det til. Vi har testet og finjustert alle Yakima-produktene våre, både på fjellveier og fjerntliggende grusveier. Det er en av grunnene til at vi gir en lang garanti på fem år.