LockNLoad Takstativ 

Kraftige takstativsystemer

Finn min bil

Velg kjøretøyet ditt for å finne det rette takstativet

Yakima's LockNLoad er det sterkeste og stiligste kraftige takstativet på markedet. Dette takstativsystemet har en vektgrense på 75kg per skinne og hver endehette har et festepunkt vektvurdert til 100kg. LockNLoad har en aerodynamisk form og en beskyttelseslist i gummi. Disse funksjonene forbedrer vindstrømmen over produktet, noe som forhindrer at LockNLoad produserer overdreven støy under kjøring, og gir stor drivstoffeffektivitet. Du kan velge mellom to forskjellige LockNLoad-systemer: LockNLoad Plattform og LockNLoad takstativ.

LockNLoad: Australsk kvalitet

Yakimas LockNLoad takstativsystem er designet i Australia. Fordi hvis takstativet kan overleve de ville touring-forholdene "down under", kan det overleve hvor som helst. Resultatet er et kraftig takstativ som kan håndtere endeløse motorveier, grusveier, robuste ørkener og bratte fjellspor. Det viktigste ved disse LockNLoad takstativene er åpenbart den innebygde flaskeåpneren, som gjør at du kan ta en øl etter en lang kjøretur i din 4x4.

Når forholdene blir krevende …

LockNLoad er designet fra grunnen av som DEN ultimate kommersielle løsnigen for firehjulstrekkere og touring.

Designet for eventyr

Fokuset vårt når vi designer et nytt produkt, er på de som skal bruke det. Vi ser på utfordringene folk kan møte når de skalfrakte utstyret deres, og fokuserer på å designe innovative løsninger. Denne tilnærmingen gjør Yakimas produkter intuitive, robuste og brukervennlige.

Skapt for eventyr

I over 35 år har teamet vårt jobbet målrettet med å tilpasse stativer til biler av alle former, merker og størrelser for å sikre at vi har stativløsninger for nesten alle type biler.

Prøvd, testet og bekreftet

Når vi har laget et stativ, tester vi det ordentlig ut med å forsøke å slå det sønder og sammen, slik at vi med sikkerhet kan si at det tåler alt du og vennene kan bruke det til. Vi har testet og finjustert alle Yakima-produktene våre, både på fjellveier og fjerntliggende grusveier. Det er en av grunnene til at vi gir en lang garanti på fem år.