Takstativer

Få utstyret ditt ut av bilen og ta med deg flere venner

Finn et takstativ som passer til bilen din

Finn min bil

Velg kjøretøyet ditt for å finne det rette takstativet

Takstativ på bilen: frakt mer utstyr

Et Yakima-takstativ gir deg muligheten å kunne benytte deg av plass som ellers ikke kunne ha bli brukt. Våre takstativsystemer er grunnlaget for et tilpasset takoppsett. Det gjør at du kan ta med deg mer bagasje. Du får også mer plass i bilen, slik at du kan ta med deg flere venner på ferie eller på en dagstur. På nettsiden finner du alt du trenger, for å ta med så mye utstyr som mulig på turen. Vi har forskjellige typer takstativ, lastebokser, sykkelstativer, ski- og snowboard-stativer, kajakkholdere og mye mer.

LOCKNLOAD

For firehjulstrekkere, SUV-er og terrengbiler

Du får et takstativsystem du kan stole på. LockNLoad er designet fra grunnen av som den ultimate kommersielle løsningen for firehjulstrekkere og touring.

Finn ut mer

LOCKNLOAD-SYSTEMER

Yakimas LockNLoad-plattformer og -takstativer er de sterkeste, stilleste og kraftigste stativene på markedet. Ta en titt på våre aerodynamiske, tøffe og sterke takstativsystemer, med integrert flaskeåpner.

Yakima

Verdens beste stativsystem, designet for bilentusiaster som ikke vil inngå kompromisser i deres jakt på design og ytelse. Finn ut mer

Yakima-takstativer

Takstativene fra Yakima er slanke og har et sømløst design som forbedrer utseendet til enhver bil. Dette aerodynamiske systemet er designet for minst mulig vindstøy og gir overlegen ytelse. Ta en titt på våre Yakima- takstativ og velg din favoritt.