Om oss

Uansett destinasjon eller eventyr, hjelper Yakima deg, vennene dine og alt utstyret deres med å komme frem. Dermed kan dere fokusere på det som virkelig betyr noe – å skape minner som varer livet ut.

Vår kultur

Her hos Yakima ønsker vi at du, vennene dine, familien din og alt favorittutstyret skal komme nettopp dit dere vil.

Det spiller ingen rolle hvorvidt du har tenkt deg på camping, sykkeltur, begi deg ut på vannaktiviteter, ta for deg bratte bakker eller ta med familien på bilferie. Yakima mener at enhver livsopplevelse, uavhengig av destinasjonen, skaper delte opplevelser og minner for deg, familien din og vennene dine. Når veien vender hjem igjen, gjenblir minner og samhold med venner og familie lenge etter at turen er over. Yakima vil ta seg av alt utstyret ditt, med våre Yakima-takstativ, LockNLoad-systemer og-takbokser.

Våre verdier

Vi ønsker at du, vennene dine, familien din og alt favorittutstyret ditt skal komme der dere vil. Yakima tar seg av alt utstyret ditt og gir mer mer plass i bilen, slik at du kan ta med flere venner og skape flere minner sammen.

FILOSOFIEN BAK DESIGNET

Hovedtanken når vi designer et nytt produkt er rettet mot de som skal bruke produktet. Vi tenker nøye gjennom hvilke utfordringer som folk kan møte når de skal ta med utstyret sitt. Det gjør at vi fokuserer sterkt på å designe innovative løsninger. Denne tilnærmingen gjør Yakima-produkter intuitive, robuste og brukervennlige.

Finn ut mer

Skaff deg Yakima og ta med deg flere venner

Her hos Yakima designer, utvikler, tester og finjusterer vi ethvert produkt ned til siste detalj. Det er derfor vi kan stå rakrygget bak arbeidet vårt med en garanti på fem år.

Lær mer >