Filosofien bak designet

Utformet for eventyr

Hovedtanken når vi designer et nytt produkt er rettet mot de som skal bruke produktet. Vi tenker nøye gjennom hvilke utfordringer som folk kan møte når de skal ta med utstyret sitt. Det gjør at vi fokuserer sterkt på å designe innovative løsninger. Denne tilnærmingen gjør Yakima-produkter intuitive, robuste og brukervennlige.

Skreddersydd for eventyr

I mer enn 35 år har vår det lokale teamet vår jobbet målrettet for å tilpasse stativer til biler i alle former, merker og størrelser, dette for å sikre at vi har stativløsninger for mer eller mindre alle biltyper. Prøv  bilfinneren for å finne det perfekte takstativet til bilen din.

Det er en ting å designe et flott stativ, men det er noe ganske annet å bygge det. Derfor har vi høyt kvalifiserte designingeniører, som kombinerer år med mekanisk erfaring og materialkunnskap på ekspertnivå for å sikre at den beste produksjonen og lengste levetiden kan garanteres.

Prøvd, testet og bekreftet

Når vi har bygget et takstativ kjører vi det virkelig hardt i testingen, slik at vi kan si at det motstår alt hva våre venner har forsøkt å utsette det for.

Fra snødekte fjellveier til fjerntliggende grusveier, har vi testet og finjustert hvert Yakima-produkt slik at det varer lengst mulig. Og det er derfor vi kan gi alle våre sykkelstativer, skiholdere, takbokser og andre produkter hele 5 år med garanti.